2010-09-02 00:56

Dependente
     media: 5.00 din 1 vot

Am realizat astazi ca sunt dependent de ... multe lucuri. Sunt dependent, in general, ca si multi altii, de internet. Petrec, pardon, pierd mai degraba, o gramada de timp pe internet. Totusi, pierd foarte mult timp pe internet jucandu-ma. Jucand MMO-uri, jocuri multiplayer online.
Nimic din ce faci nu este gresit, atat timp cat nu ranesti pe nimeni. Este de fapt gresit orice facut in exces, cum ar fi... MMO-urile. Nu am ajuns intr-un stadiu grav, imi ocup timpul si cu alte chestii, dar am realizat ca ma joc totusi prea mult. Asa ca m-am gandit sa ma las, definitiv. Am observat ca am un prost obicei de a nu-mi duce pana la capat scopurile. Sunt curios cat rezist cu chestia asta.

Astazi a fost ziua 1 fara jocuri.
Am incercat sa lucrez, tot timpul mi-a zburat gandul la joc, eram agitat. Asociez orice viciu, sau lucru facut in exces cu drogurile. Ma simteam la propriu ca si cum as fi fost la dezintoxicare . Eram irascibil, imi faceam nervi din absolut orice si ma tot gandeam "bai ce simplu ar fi, instalez rapid si incep sa pierd timpul, starea naspa dispare instant, ma simt bine dupa". Mi-am dezinstalat toate jocurile cu o seara inainte apropo. Cred ca toate, nici nu vreau sa mai deschid folder-ul "games" sa vad ce-i inauntru, care si acum imi face cu ochiul "hai ma, cine-i prietenul tau? :D".


Tag-uri Technorati: , , , ,


 
Termeni si Conditii de Utilizare