2011-09-04 18:32

Noi ne punem singuri piedici
     media: 0.00 din 0 voturi

Lupta, nu te da batut, dar lupta cu armele lui Dumnezeu, ca-ti sunt la indemana!
Si du-te acolo... , ca nu degeaba...

Am inteles.

Cine ii onoreaza pe cei care-i iubim pentru viata pe care o traim?
Cine trimite monstrii sa ne ucida, si in acelasi timp creaza momente nemuritoare?
Cine ne invata ce e real, si cum sa radem la minciuni?
Cine decide de ce traim si cum vom muri sa aparam aceasta?
Cine ne pune in lanturi?
Si cine are cheia care ne poate elibera?
TU.. si ai toate armele de care ai nevoie, acum lupta !
**Sfarsitul de la filmul Sucker Punch**

Am inteles! Doar daca mi-o fac cu mana mea voi fi nevoit sa aleg intre rau si mai rau, dar daca lupt, va fi bine, si poate vor exista regrete, poate nu. Cert este ca, va fi bine.
Si-am mai inteles ca cu cat ma inarmez mai bine, cu atat va fi mai usor sa castig. Ce sa castig? Viata! (Vreau sa fac capatul la viata. ahhahahahaha)

Trebuie sa renunt la "droguri". Ce ironie, mi-as fi dorit din inima sa fi fost droguri. Ar fi fost usor de scapat. O problema des intalnita si cu solutii deja existente este mai usor de rezolvat decat una despre care nu stii nimic tu, si nici cei din jurul tau. Simt ca marsaluiesc cu o armata formata doar dintr-o persoana: eu; spre un razboi cu morile de vant si tot ce am este o creanga. Ma simt neputincios in fata lumii. Aproape orice sfat parca imi este total nefolositor.

Ma afund in frica si ma panichez din ce in ce mai mult. Au trecut 3 ani, poate mai mult, au trecut 23 de ani... si nu inteleg, inca. Nu inteleg cine sunt, ce vreau, nu inteleg ceea ce ar trebui sa inteleg. Nu inteleg pentru ca se schimba tot timpul.
Nu inteleg unde a fost greseala, cand am luat-o pe drumul care nu trebuia. Esti mai aproape de drum decat iti poti imagina. Oare e posibil? E posibil asta sa fie? Fac deci ce trebuie? Nu inteleg de ce valorile morale nu sunt un ideal. Onestitatea nu e un ideal? Nu VREI sa fii onest in viata?

De fapt.. incep sa inteleg.


Tag-uri Technorati: , , , ,


Comentarii

 1. Dimineata

  "Nu inteleg cine sunt, ce vreau, nu inteleg ceea ce ar trebui sa inteleg. Nu inteleg pentru ca se schimba tot timpul.
  Nu inteleg unde a fost greseala, cand am luat-o pe drumul care nu trebuia. Esti mai aproape de drum decat iti poti imagina. Oare e posibil? E posibil asta sa fie? Fac deci ce trebuie? Nu inteleg de ce valorile morale nu sunt un ideal. Onestitatea nu e un ideal? Nu VREI sa fii onest in viata?"

  Asta inseamna ca nu esti maturizat,traiesti intr-o lumea ideala.Onestitatea pura nu poate exista intre oameni...niciodata nu vei fi complet onest,niciodata altii nu vor fi complet onesti cu tine.Te dai cocos dar esti un pui si la 23 de ani habar nu ai ce-i cu tine dar ai pretentia ca poti da lectii de logica.Tinzi inspre penibil cu evolutie spre tragic!

  Intrebarile astea ti le puneai cand erai in liceu tu nu ti-ai mai schimbat modul de a gandi de atunci.Ai ramas la fel,nu ai evoluat!

 2. Elida

  AFAICT you've cveeord all the bases with this answer!

 3. yoroqjkmogm

  7JidrC uqwiepdhwpvn

 4. jokerbla

  "Intrebarile astea ti le puneai cand erai in liceu" - intrebarile astea nu au un raspuns concret, de aceea nu incetezi niciodata sa le pui

  Ma bucur in schimb pentru implinirle tale, intelepciunea si maturitatea ta ma copleseste. Repetandu-mi prin alte cuvinte ce am scris in post, m-a eliberat. Este remarcabil, dimineata, cat de mult ai evoluat tu, adica.. inainte erai prost, si acum... esti sclipitor.

 5. Armonis

  buy ultram >:-[[ Levitra >:]]]

 6. Armonis

  buy ultram >:-[[ Levitra >:]]]

 7. keesabella

  tramadol =[[[ ultram aftn


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Termeni si Conditii de Utilizare