2011-09-21 19:49

Ai avut vreodata un vise?
     media: 0.00 din 0 voturi


Tag-uri Technorati: ,

2011-09-05 22:56

nu ai logica
     media: 0.00 din 0 voturi

Nu imi vine sa cred ca am intalnit pe cineva... mai de graba ca ... am trait cu cineva, care nu cunoaste diferenta dintre "si" si "sau". Mai mult, nu stie semnificatia celor doua.

Eu personal stiu logica. Ceea ce am invatat in liceu si la facultate (ce imi amintesc) si ceea ce stiu din bun simt ma face sa cred ca stiu logica.

Pe scurt stiu asta:

A este adevarat.
B este fals.

A sau B este adevarat.

Indiferent de procedeu, indiferent de situatie, A sau B este adevarat. Am 23 de ani, si pot spun ca stiu lucrul asta, chiar si fara ajutorul scolii as fi stiut.
Am intalnit astazi, cateva persoane care dupa ce le-am explicat cele de mai sus, prin nenumarate exemple... ma contrazic, spun ca nu e asa. A sau B este fals. Deci X, persoana cu care m-am contrazis atatia ani la rand in legatura cu foarte multe lucruri am aflat azi ca este de fapt...

Parerea mea este ca ignoranta PLUS incapatanarea EGAL prostie. Aceasta este definitia mea a prostiei. Am tras concluzia asta in seara aceasta.

... PROST.

Pe langa faptul ca nu intelege, nu vrea sa asculte, nu vrea sa inteleaga.
"Deci daca A e adevarat, si B e fals, vrei sa-mi zici tu mie ca A sau B e adevarat?" "Da."
Urma un ras isteric si o exprimare animalica a prostiei.

Ma indrept catre o persoana (implicata oarecum) pe strada: "Fii atent, daca omul este biped...." "Nu stiu ce inseamna biped."
Nu pot sa cred ca am continuat cu explicatia, in care in loc de biped am folosit "are doua picioare".


Tag-uri Technorati: ,

2011-09-04 18:32

Noi ne punem singuri piedici
     media: 0.00 din 0 voturi

Lupta, nu te da batut, dar lupta cu armele lui Dumnezeu, ca-ti sunt la indemana!
Si du-te acolo... , ca nu degeaba...

Am inteles.

Cine ii onoreaza pe cei care-i iubim pentru viata pe care o traim?
Cine trimite monstrii sa ne ucida, si in acelasi timp creaza momente nemuritoare?
Cine ne invata ce e real, si cum sa radem la minciuni?
Cine decide de ce traim si cum vom muri sa aparam aceasta?
Cine ne pune in lanturi?
Si cine are cheia care ne poate elibera?
TU.. si ai toate armele de care ai nevoie, acum lupta !
**Sfarsitul de la filmul Sucker Punch**

Am inteles! Doar daca mi-o fac cu mana mea voi fi nevoit sa aleg intre rau si mai rau, dar daca lupt, va fi bine, si poate vor exista regrete, poate nu. Cert este ca, va fi bine.
Si-am mai inteles ca cu cat ma inarmez mai bine, cu atat va fi mai usor sa castig. Ce sa castig? Viata! (Vreau sa fac capatul la viata. ahhahahahaha)

Trebuie sa renunt la "droguri". Ce ironie, mi-as fi dorit din inima sa fi fost droguri. Ar fi fost usor de scapat. O problema des intalnita si cu solutii deja existente este mai usor de rezolvat decat una despre care nu stii nimic tu, si nici cei din jurul tau. Simt ca marsaluiesc cu o armata formata doar dintr-o persoana: eu; spre un razboi cu morile de vant si tot ce am este o creanga. Ma simt neputincios in fata lumii. Aproape orice sfat parca imi este total nefolositor.

Ma afund in frica si ma panichez din ce in ce mai mult. Au trecut 3 ani, poate mai mult, au trecut 23 de ani... si nu inteleg, inca. Nu inteleg cine sunt, ce vreau, nu inteleg ceea ce ar trebui sa inteleg. Nu inteleg pentru ca se schimba tot timpul.
Nu inteleg unde a fost greseala, cand am luat-o pe drumul care nu trebuia. Esti mai aproape de drum decat iti poti imagina. Oare e posibil? E posibil asta sa fie? Fac deci ce trebuie? Nu inteleg de ce valorile morale nu sunt un ideal. Onestitatea nu e un ideal? Nu VREI sa fii onest in viata?

De fapt.. incep sa inteleg.


Tag-uri Technorati: , , , ,


 
Termeni si Conditii de Utilizare